Wie zijn wij

Kim

Ik ben Kim EggenhuizenMijn naam is Kim Eggenhuizen. Ik ben gediplomeerd dierenverzorgster en hondentrimster. Ik ben opgegroeid met honden voornamelijk grote rassen Rottweilers, een Duitse herder en een golden retriever. Toen ik 15 jaar oud was nam ik mijn eerste eigen hondje. Een Shetland Sheepdog genaamd Chelsey. Ik ging met haar naar een hondenschool en ging uiteindelijk met haar sporten. Ik raakte besmet met het Agility virus. Al gauw kwam de 2e sheltie Alice mijn “once in a lifetime” hondje. Alles wat ik deed was in het teken van de honden. Vlak naar de komst van Alice kwam de wens om een nestje te fokken met Chelsey. Ik ben trotse eigenaar van de kennel From Chelsey’s Grace. Toen ik mijn partner ontmoeten was daar ook Sky de border collie. Al snel groeide onze roedel tot 5 honden; 3 border collies en 2 shelties.

De uitlaatservice

Nadat ik van Arnhem naar Delft ben verhuisd ben ik direct gaan werken in debus dierenspeciaalzaak en trimsalon, Paws and Claws van mijn partner. Ik was hier hondentrimster. Ik vind dit een erg leuk beroep maar hier ligt niet mijn hart. Ik wil meer contact met honden. Daarom heb ik besloten mijn eigen weg te gaan. Ik was snel klaar met het bedenken van de naam, dat moest Alice worden. Alice is mijn steun en toeverlaat en daarom wilde ik haar bij deze grote stap betrekken. Mijn doel is de honden een heerlijke wandeling te geven waarbij ze kunnen spelen, rennen,zwemmen en ze krijgen regelmatig wat lekkers en/of een knuffel als ze dat willen.

JelleIk ben Jelle du chatenier

Mijn naam is Jelle du Chatenier. Ik ben de partner van Kim en ik heb in Delft een dierenspeciaalzaak ” Paws and Claws
Ik werk bij Uitlaatservice Alice achter de schermen. Ik doe de administratie. Van huis uit ben ik opgegroeid met Briards (Franse herders) . Ik ben fanatiek in de sport Agility en nam daarom een border collie genaamd Sky. Het is een geweldig ras en veel minder onderhoudt dan een Briard. Op dit moment gaat Sky met pensioen en neemt haar zoon Mac het stokje over.